Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:26 | 19/07/2019
Το μέγεθος έχει σημασία για την αστυνομία της Ανατολικής Ιάβας, καθώς αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση οι υπέρβαροι αστυνομικοί να περάσουν από ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους στην Κρατική Αστυνομική Ακαδημία (SPN) στο Mojokerto.
 
Οι αστυνομικοί θα περάσουν από μια ποικιλία δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στη μείωση του σωματικού λίπους για 10 ημέρες.

[custom:google-ads]

Πενήντα άτομα από κάθε αστυνομική μονάδα θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας της Sr. Comr. Frans Barung Mangera.
 
"Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για τη μείωση του δείκτη μάζας σώματος (BMI) για το υπέρβαρο και παχύσαρκο προσωπικό", ανέφερε ο Frans από το compas.com.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το προσωπικό πρέπει να υποβληθεί σε δραστηριότητες που αποσκοπούν στη μείωση του σωματικού λίπους όπως τρέξιμο, μακροχρόνιες πορείες, αερόβια γυμναστική, κολύμβηση και άλλα αθλήματα.
 
Εκτός από τις σωματικές δραστηριότητες, το προσωπικό λαμβάνει επίσης ψυχολογική καθοδήγηση.
 
"Με την καθοδήγηση διατροφολόγων και ιατρών εμπειρογνωμόνων που παρέχονται από την αστυνομία της Ανατολικής Ιάβας, οι διατροφικές συνήθειες και τα μενού προσαρμόζονται για να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου του προγράμματος", δήλωσε ο Frans.
 
Ο στόχος του προγράμματος είναι οι αστυνομικοί της Ανατολικής Ιάβας να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες.
 
"Με αυτόν τον τρόπο η αστυνομία θα είναι ταχύτερη και ευκίνητη με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού", πρόσθεσε ο Frans. 
Overweight police officers in East Java go through weight-loss program
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis