Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:24 | 01/11/2019

Αυλαία για την τοποθέτηση των 100 συναδέλφων που μετακινήθηκαν προς ΓΑΔΘ.

 

Σήμερα λοιπόν έπεσε η αυλαία της τοποθέτησης των 100 συναδέλφων που με τις έκτακτες μεταθέσεις θα ενισχύσουν την ΓΑΔΘ.

Το καρπούζι μοιράστηκε στη μέση καθώς από 50 άτομα θα πάρουν Διευθυνση Αστυνομίας και Άμεση Δράση.

Τοποθετήσεις που σίγουρα αν χρησιμοποιηθούν ορθολογικά και το αίσθημα ασφάλειας, μέσω της εμφανούς αστυνόμευσης θα εμπεδωθεί αλλά και η πολύπαθη Διευθυνση Αστυνομίας θα πάρει ανάσα.

Είναι επιτακτική ανάγκη τμήματα όπως Λευκού Πύργου και Δέλτα να ενισχυθούν με ικανοποιητικό αριθμό ώστε και οι συνάδελφοι εκεί να λειτουργήσουν επιτέλους σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Όσο για την Άμεση δράση μέσω χορηγιών και κονδυλίων που εξασφαλίστηκαν από το Αρχηγείο θα εξοπλιστεί και καινούργια δημόσια υλικά ώστε οι συνάδελφοι να είναι λειτουργικοί και να υπάρχει μεγαλύτερος όγκος δίκυκλης αστυνόμευσης.

Όλα τα παραπάνω σαφώς και είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Ωστόσο θα ήθελα να τονίσω πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι το μεταναστευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψηφίζεται η ρύθμιση για την διευθέτηση παλαιών υπομνημάτων

Που κατά κύριο λόγο το σηκώνουν στις πλάτες τους υπηρεσιακα η Διεύθυνση Αλλοδαπών και η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Στην Αθήνα για την ενίσχυση της ΔΑΕΑ υπήρξε διαταγή προς όλες τις υπηρεσίες της ΓΑΔΑ για απόσπαση ενδιαφερομένων για την ουσιαστική ενίσχυση των διμοιριών, που μαζί με την τοποθέτηση νεοεξερχόμενων αστυφυλάκων τόνωσαν το έμψυχο δυναμικό.

Κάτι ανάλογο πιστεύω πως μπορεί να γίνει και στη Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Η ηγεσία έχει δείξει αντανακλαστικά σε προτάσεις που έχουν ουσιαστική βάση, ευελπιστώ πως και αυτή τη φορά θα το αποδείξει έμπρακτα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis