Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 19/01/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες είναι σχεδόν μόνιμο φαινόμενο οι άριστα εκπαιδευμένοι, άρτια εξοπλισμένοι και παθιασμένοι με τη δουλειά τους αστυνομικοί των ΟΠΚΕ να χρησιμοποιούνται ως στατική φύλαξη πότε στο Μέγαρο Μαξίμου, πότε στη Βουλή(!!!) και πότε στον ΧΥΤΑ του Γραμματικού. Όπως έχουμε αναδείξει αρκετές φορές, όποτε οι ΟΠΚΕ ρίχνονται στη μάχη με την εγκληματικότητα καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες.

[custom:google-ads]

Οι ίδιες πηγές, ανέφεραν στο katechaki.gr πως υπήρξε μέρα που από τις 8 διαθέσιμες ομάδες ΟΠΚΕ της Αττικής, οι 7 ήταν απασχολημένες σε στατική φύλαξη στόχων και μόλις 1 στη μάχη με το έγκλημα. Συζητήσαμε το θέμα με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και μας μετέφεραν παρόμοια εικόνα.

Ιδίως δε στον ΧΥΤΑ του Γραμματικού, μετά και τα επεισόδια της Τρίτης όπου οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρέθηκαν αφημένοι στην τύχης του απέναντι σε εξαγριωμένους πολίτες, είναι απορίας άξιο γιατί επιλέγονται οι συγκεκριμένες δυνάμεις. Πολλώ δε μάλλον, όταν το σκηνικό που στήνεται θυμίζει όλο και πιο έντονα Κερατέα!

katechaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis