Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:16 | 27/07/2019

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας   και νέο προαχθείς στον Βαθμό του Υποστράτηγου κ. Σπυρίδων Σκλάβος.

Σίγουρα η προαγωγή του αποτελεί μια επιβράβευση ενός άξιου αξιωματικού που πέρασε από την Κορινθία με πολλές επιτυχίες στην Διεύθυνση σε αυτόν τον 1,5 περίπου χρόνο που έμεινε εδώ.

Έβαλε το δικό του στίγμα με απτά αποτελέσματα. Αγάπησε την Κορινθία και τον αγάπησε η Κορινθιακή Κοινωνία αφού ταυτίστηκε με αυτήν.

Αυτό του το αναγνώρισε για μια ακόμα φορά σήμερα Δημόσια και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.
 
Πριν αποχωρήσει από την Κορινθία, ο Υποστράτηγος τώρα πια, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κορινθίων στο γραφείο του για να τον αποχαιρετήσει αλλά και να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν αυτόν τον 1,5 χρόνο.

Μια κίνηση που τον Τιμά ιδιαίτερα και μας εξέπληξε όλους αφού κάτι τέτοιο δεν μας είχε ξανασυμβεί εμάς του δημοσιογράφους όλα αυτά τα χρόνια που καλύπτουμε ρεπορτάζ της Αστυνομίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείγμα του χαρακτήρα του και της ποιότητάς του που τον διακρίνει

Ο  κ. Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για το έργο που επιτέλεσε και πρόσφερε κατά την παραμονή του στην Κορινθία, για την ουσιαστική μείωση της εγκληματικότητας, για την άριστη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε να συνεχίσει να είναι Άριστος και να εκπληρώσει το καθήκον του απέναντι στους πολίτες στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει μετά την προαγωγή του.

Από την πλευρά του ο κ. Υποστράτηγος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και του υπενθύμισε αυτά που του είχε πει στην πρώτη συνάντησή τους κατά την τοποθέτησή του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.

Πως ήρθε στην Κορινθία και προσπάθησε να κάνει το καθήκον του στο έπακρο ταυτιζόμενος με τους Κορίνθιους προσπαθώντας πάντα να κάνει το καθήκον του.

Κλείνοντας ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε στεναχωρημένος που φεύγει και ευχαρίστησε τον Κορινθιακό λαό για την αγάπη που του έδειξε και φυσικά δεν ξέχασέ να ευχαριστήσει και τα ΜΜΕ…   

Ο κ. Σκλάβος δεν άφηνε τίποτα στην τύχη.

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών της Κορινθίας.

Χαρακτηριστικά να θυμηθούμε πως μας ξάφνιασε όλους όταν ο Νέος Υποστράτηγος, Ταξίαρχος τότε, θεώρησε σωστό - μαζί με τον διοικητή του Α.Τ. Σικυωνίων - να παραβρεθεί και να σταθεί στο πλευρό του προσωπικού της Αστυνομίας και για να τους τονώσει το ηθικό, πως όταν εκτελούν σωστά το καθήκον αλλά και τους νόμους δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, αλλά και να τους υπενθυμίσει πως δεν είναι μόνοι, αφού στις δύσκολες στιγμές που θα τον χρειάζονται θα είναι δίπλα τους.

Και το πιο πρόσφατο την ημέρα των κρίσεων αντί να είχε στο μυαλό του την τύχη της καριέρας του με ιδιαίτερο ζήλο προσπαθούσε να συμβάλει στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεις ληστειών στην Κορινθία και την σύλληψη του δράστη.

Να υπενθυμίσουμε τις οδηγίες προς τους συναδέρφους που ήταν η επαγρύπνηση των αστυνομικών της Κορινθίας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού για να αισθάνεται ασφαλείς οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Κορινθίας, με κανόνα την μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

Να προσθέσουμε επίσης πως: Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων μηνών, όπως έχουνε επανειλημμένα δημοσιεύσει,” ο τελευταίο τετράμηνο έχουν ελαχιστοποιηθεί ληστείες και έχουν μειωθεί δραστικά σε μεγάλο βαθμό οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι κλοπές οχημάτων αφού δεν υπάρχει πλέον άβατο στους καταυλισμούς των Εξαμιλίων και του Ζευγολατιού και η Αστυνομία μπορεί να επιχειρεί (να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει). Η Δημοσιογραφική μας ομάδα του εύχεται καλή επιτυχία στα Νέα του Καθήκοντα και εις ανώτερα.

Πηγή:  korinthosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis