Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 05/07/2015

Απόλυτη σύγχυση επικρατεί αυτήν την στιγμή μεταξύ των εταίρων με ποικίλες αντιδράσεις που κυμαίνονται από έντονες εκκλήσεις για διαπραγμάτευση εώς απόλυτη απόρριψη της Ελλάδας.

Οι Ιταλοί, στους οποίους εδραιώνεται όλο και περισσότερο ο φόβος ότι μετά από μια έξοδο της Ελλάδας πλησιάζει εφιαλτικά η σειρά τους, ζητούν μετ' επιτάσεως την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης τονίζοντας ότι λύση μπορεί να δοθεί μόνο μέσα σε μια Ευρώπη της ανάπτυξης. (naftemporiki.gr)

Οι Αμερικανοί στους New York Times συμπεραίνουν ότι με την διαδικασία του δημοψηφίσματος ισχυροποιείται σημαντικά ο Τσίπρας, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο της ανοικτής ρήξης με τους εταίρους. (naftemporiki.gr)

Στην Γερμανία οι ακραίως συντηρητικοί Χρηστανιοδημοκράτες μας καληνυχτίζουν λέγοντας «Ο εκβιαστής και ο ψεύτης προς τους ψηφοφόρους του, δεν μπορεί να προωθήσει άμεσα τις βρόμικες υποσχέσεις του. Καληνύχτα Ελλάδα!». (defencenet.gr)

Και εν μέσω όλων αυτών, οι προσπάθειες που γίνονται για την συγκρότηση ενός Eurogroup, προκειμένου να βρει η Ευρώπη τον βηματισμό της, να πέφτουν στο αμείλικτο ερώτημα: "Να βρεθούμε, αλλά τι ακριβώς θα συζητήσουμε;" (thebest.gr)

Ώρες κρίσιμες για την Ευρώπη στο σύνολό της...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis