Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι πολίτες όταν μπροστά στα μάτια τους, αστυνομικοί συνέλαβαν κακοποιούς στον σταθμό ΗΣΑΠ Πατησίων

ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι πολίτες όταν μπροστά στα μάτια τους, αστυνομικοί συνέλαβαν κακοποιούς στον σταθμό ΗΣΑΠ Πατησίων

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι επιβάτες στον σταθμό ΗΣΑΠ Πατησίων όταν μπροστά στα μάτια τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, πορτοφολάδες που είχαν ρημάξει τους επιβάτες στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ.

Το κύκλωμα αποτελούσαν έξι Αλβανοί οι οποίοι προκαλούσαν τεχνητό συνωστισμό μέσα στα βαγόνια και άρπαζαν πορτοφόλια μέσα από τσάντες και τσέπες επιβατών, δίχως εκείνοι να αντιληφθούν το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προσπαθούσαν για μήνες να τους εντοπίσουν, προσποιούμενοι του επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφίες - Αυτοί είναι οι δύο δράστες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α.Τ. Γλυφάδας

Τελικά τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που αφαιρούσαν το πορτοφόλι μίας κοπέλας από την τσάντα της, χθες το απόγευμα.

Είδαν να αφαιρούν το πορτοφόλι και μόλις έβγαλαν τα χρήματα το πέταξαν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταδιώξουν και τους έξι δράστες, κατάφεραν όμως να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο, ενώ οι υπόλοιποι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Από την Ασφάλεια συνεχίζεται η έρευνα μέχρι να διαπιστωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Πηγή:   news247.gr