Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:02 | 22/12/2016

Τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ενός καταστήματος γνωστής εταιρείας ενδυμάτων στην Καλαμάτα, πρόδωσαν το ζευγάρι των ανήλικων παιδιών που βρήκαν τρόπο να καταστρέφουν τα ειδικά αντικλεπτικά και να φεύγουν χωρίς να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Το 16χρονο αγόρι και το 15χρονο κορίτσι μπήκαν στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες, άρχισαν να δοκιμάζουν διάφορα ρούχα και, όταν διάλεξαν αυτά που τους έκαναν, έσπασαν τα αντικλεπτικά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μόλις έφυγαν με άδεια χέρια, οι υπάλληλοι πήγαν στο δοκιμαστήριο να πάρουν τα ρούχα που υποτίθεται ότι είχαν αφήσει, αλλά δεν βρήκαν τίποτε και έσπευσαν να ελέγξουν το βίντεο.

Από τις εικόνες που είδαν, διαπίστωσαν ότι οι δύο έφηβοι είχαν κλέψει εμπορεύματα και ο υπεύθυνος ειδοποίησε την Αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή τους. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δυο νεαρούς που προσήχθησαν στην Ασφάλεια και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας μαζί με τον 36χρονο πατέρα του αγοριού, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis