Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:10 | 03/02/2016

Ο Πάνος Καμμένος μετά το μπλόκο των κατοίκων της Κω, αναγκάστηκε να προσγειωθει σε άλλο χώρο με...αγελάδες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση σε άλλο ακίνητο και όχι στο οικόπεδο Κανταρζή για τη δημιουργία hotspot και αναχώρησε με προορισμό τη Λέρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti προηγήθηκε

Αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων της Κω για τη δημιουργία hotspot προσφύγων/μεταναστών στο νησί βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος προσπάθησε να φτάσει με ελικόπτερο στο νησί,

Η πρόσβαση στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή στο οποίο θα γίνει επίταξη για το σκοπό αυτό αυτό, ήταν αποκλεισμένη από κατοίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ενώ ο υπουργός Άμυνας αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ. 

Και ενώ όλοι περίμεναν τον Υπουργό να μεταβεί στο χώρο πίσω από τα Lidl (ακόμα και ο Βουλευτής κ. Καματερός ήταν εκεί) με έκπληξη είδαν το ελικόπτερο του κ. Καμμένου να κάνει 3 στροφές πάνω από τον χώρο και να πηγαίνει τελικά στον Ιππικό Όμιλο.

Μια διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε – με ειδική πτήση με C130 – το πρωί της Τρίτης στην Κω, προκειμένου να «προετοιμάσει» το έδαφος για την άφιξη του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάτοικοι της περιοχής βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο.

Επίσης, στο Λινοπότι είχαν επίσης συγκεντρωθεί πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγές: vimatisko.gr, kostoday.gr, kosvoice.gr,thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis