Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 28/06/2018
Ενα σημείωμα που συνδέει μία ληστεία το πρωί της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου με την δολοφονία, το περασμένο φθινόπωρο, του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.
 
Η ληστεία σημειώθηκε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ξηρογιάννη όταν δύο τουλάχιστον δράστες με την χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Ούζι, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.
 
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της ληστρικής επιδρομής τους πέταξαν ένα σημείωμα όπου αναφερόταν ότι «ήσαν κι αυτοί θύματα όπως κι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος». Καθώς κι ότι «δεν ήσαν εκτελεστές αλλά θύματα». 
 
[custom:google-ads]
 
Με βάση αυτό το περίεργο σημείωμα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες της ληστείας να ήταν ένας εκ των Αλβανών δολοφόνων του δικηγόρου που διαφεύγει την σύλληψη.
 
Σημειώνεται ότι ως φυσικός αυτουργός έχει συλληφθεί ένας άλλος Αλβανός, ενώ για την ηθική αυτουργία κατηγορούνται τρεις κρατούμενοι αλλοδαποί μεγαλοποινικοί που φέρεται να σκότωσαν τον δικηγόρο προκειμένου να εκδικηθούν επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση "Energa".  

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

 
Πηγή: tovima.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis