Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 15/10/2017

Όχι απλώς είχε παράνομη σεξουαλική σχέση με τον κυβερνήτη του πυρηνικού υποβρυχίου του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, αλλά η 25χρονη υπολοχαγός Ρεμπέκα Έβανς έκανε σεξ μαζί του φορώντας το πηλήκιο του και τις χρυσές επωμίδες του! 

Οι νέες καυτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το ροζ σκάνδαλο στο υποβρύχιο προκαλούν σοβαρές αναταράξεις στο ναυτικό, καθώς η νεαρή υπολοχαγός έκανε «άγρια παιχνίδια» φορώντας την στολή του κυβερνήτη, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί της. 

[custom:google-ads]

Η 25χρονη μάλιστα, που σύμφωνα με τις καταγγελίες είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 41χρονο διοικητή του υποβρυχίου Στιούαρτ Αρμστρονγκ, λέγεται πως φορώντας την στολή έκανε πλάκα σε συναδέλφους της δίνοντάς τους εντολές! Το γεγονός αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας που έβλεπαν ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια τους να παραβιάζεται ένας από τους πιο σοβαρούς κανόνες: Απαγορεύεται η σύναψη σχέσης μεταξύ μελών του πληρώματος. Τουλάχιστον πέντε αξιωματικοί, λέγεται πως απείλησαν με μαζική παραίτηση εάν οι ανώτεροί τους δεν έδιναν λύση στο θέμα. 

Πλέον όμως, η υπολοχαγός Εντουαρτς απειλείται με χρηματικό πρόστιμο ή και καθυστέρηση ανέλιξης στις βαθμίδες του Ναυτικού, ενώ ο Διοικητής Άρμστρονγκ βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, όσο διαρκεί η έρευνα για τις καταγγελίες. 

Η σχέση των δύο πάντως δεν είναι η μόνη που απασχολεί τους ανώτερους αξιωματικούς του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, καθώς με τις ίδιες κατηγορίες αποπέμφθηκε από το ίδιο υποβρύχιο και βρίσκεται επίσης σε διαθεσιμότητα και ο δεύτερος τη τάξει αξιωματικός, ο 36χρονος Λοχαγός Μάικλ Στιλ, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες είχε και αυτός σεξουαλικές σχέσεις με άλλη γυναίκα, μέλος του πληρώματος. 















 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis