Σκέτη μαφία η οικιακή βοηθός αλλά... υπήρχαν μάτια που την παρακολουθούσαν

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Σκέτη μαφία η οικιακή βοηθός αλλά... υπήρχαν μάτια που την παρακολουθούσαν

Η οικιακή βοηθός άρχισε να πιάνει δουλειές στην Άρτα και κατάφερε να κερδίσει τις αρχικές εντυπώσεις. Χωρίς να το ξέρει υπήρχαν μάτια που την παρακολουθούσαν...

Πρωταγωνίστρια μια 59χρονη οικιακή βοηθός που έφτασε πριν από περίπου ένα μήνα στην Άρτα για να πιάσει δουλειά. Κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να βρει μεροκάματο σε δύο σπίτια, στις κοινότητες Πέτα και Αθαμάνιο της Άρτας.

Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών διαπίστωσαν στις αρχές του μήνα, ότι χρήματα και κοσμήματα είχαν κάνει φτερά και θεώρησαν τουλάχιστον ύποπτη την οικιακή βοηθό. Στοιχεία όμως δεν υπήρχαν σε βάρος της.

Οι εργοδότες της γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία και κάπως έτσι ξεκίνησε η παρακολούθηση της οικιακής βοηθού. Λίγες μέρες αργότερα, οι αποδείξεις που έψαχναν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα υπήρχαν στα χέρια τους.

Η 59χρονη αποπειράθηκε να στείλει ένα δέμα στον Ασπρόπυργο Αττικής και τότε οι αστυνομικοί την πλησίασαν και την ακινητοποίησαν. Μέσα βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Η 59χρονη αφέθηκε ελεύθερη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένη κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

newsit.gr