Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 28/11/2014

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης στηρίζει όλους τους συναδέλφους σε κάθε επίθεση που δέχονται από οπουδήποτε και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές. Γι’ αυτό και καταδικάζει απερίφραστα την απόπειρα επίθεσης που έγινε στον συνάδελφο Πρόεδρο της Ε.Α.Υ.Θ. με τη τοποθέτηση μικρού εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του.

Πρέπει άμεσα η συντεταγμένη οργανωμένη Πολιτεία να λάβει πού σοβαρά υπόψη της για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι άνανδρες και άδικες επιθέσεις στους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να δώσει απαντήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι επιθέσεις έχουν γίνει πριν από λίγο καιρό σε άλλο συνάδελφο, σε πυροσβέστη και σε πολίτη που είχε ίδιο ονοματεπώνυμο με συνδικαλιστή της Ένωσης των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι επιθέσεις;

Ποιος θα μας προστατέψει;

Και εμείς δεν είμαστε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που έχει κυριολεκτικά «ισοπεδωθεί» από τα αντιλαϊκά μέτρα των κυβερνώντων;

Γιατί πρέπει να στοχοποιούνται συνεχώς οι ένστολοι εργαζόμενοι στα Σ.Α. και στις Ε.Δ., καθώς και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι;
Ενώ το επάγγελμά μας δεν έχει αναγνωριστεί ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, στα θετικά οι κυβερνώντες λένε ότι δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ στα αρνητικά μας θεωρούν δημόσιους υπαλλήλους, αλλά η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι νιώθουμε μόνοι μας κατά την άσκηση των καθηκόντων μας!

Γιατί να φοβόμαστε να πούμε για το επάγγελμά και τη δουλειά μας;

Γιατί πρέπει να κρυβόμαστε;

Ποιες είναι οι ενέργειες που έχει κάνει η ηγεσία μας, για να μην στοχοποιούμαστε;

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πηγή:skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis