Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 23/10/2018

Σήμερα, με έκπληξη, έλαβα γνώση για την ύπαρξη μιας ανακοίνωσης από Συνδικαλιστική Παράταξη, η οποία αναρτήθηκε σε site αστυνομικού ενδιαφέροντος και είχε ως αντικείμενο τα θέματα συζήτησης στο αυριανό Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Έκπληξη και αγανάκτηση ένοιωσα, όταν διαπίστωσα ότι, στην εισαγωγή της παραπάνω ανακοίνωσης αναγράφεται, μεταξύ άλλων, ότι επαναφέρονται τα θέματα που είχαν κατατεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ της 27ης Σεπτεμβρίου 2018, τα οποία, τεχνηέντως, δεν συζητήθηκαν με ευθύνη του Αντιπροέδρου Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ο οποίος αντικαθιστούσε τον Προεδρείο.

[custom:google-ads]

Η αλήθεια όμως απέχει παρασάγγας και έχει ως εξής:

  1. Στην 200/2/160 από 19/09/2018 πρόσκληση του «επίμαχου» Δ.Σ. αναφέρεται ρητά ότι τυχόν άλλα θέματα προς συζήτηση θα πρέπει να τεθούν ως την Τρίτη 25/09/2018.
  2. Το έγγραφο της διαμαρτυρόμενης παράταξης εστάλη στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την 26/9/2018 και ώρα 19:06΄, ενώ αναγράφηκε στο βιβλίο εισερχομένης αλληλογραφίας της Ομοσπονδίας με ημερομηνία εισόδου 27/9/2018.

Αλήθεια, από πού βγάζετε κύριοι, άγνωστοι συντάκτες της ανακοίνωσης, αβίαστα το συμπέρασμα ότι τεχνηέντως δεν συζητήθηκαν τα θέματα που είχατε καταθέσει;

Από πότε η τήρηση των καταστατικών διατάξεων επέχει θέση «φίμωσης»;

Προφανώς το καταστατικό για εσάς είναι κάτι που το χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, όπως γίνεται με το υπ’ αριθ. τρία (3) θέμα του εγγράφου σας στο οποίο αναφέρεται: «Ενημέρωση του Δ.Σ  σύμφωνα με το άρθρο 29 του καταστατικού … εργασίας (Επιτροπή επί Οικονομικών Θεμάτων, Επιτροπή επί Θεμάτων Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης   Επιτροπή επί Διοικητικών Θεμάτων).».

Αλήθεια, όλα τα ανωτέρω γράφονται γιατί αρέσκεστε στην στοχοποίηση προσώπων και στη δημοσιότητα που λαμβάνετε μέσω των διαστρεβλωμένων ανακοινώσεών σας; μιας και το μοναδικό συνδικαλιστικό έργο που έχετε να παραθέσετε είναι το άνοιγμα -κλείσιμο της πόρτας και η μεταφορά των χειραποσκευών των πολιτικών που υπηρετείτε!!

Ποιο ήτανε άραγε το «επείγον» θέμα που επικαλέστηκε κατά κόρον ο εκπρόσωπος της διαμαρτυρόμενης παράταξης και ζητούσε τη συζήτησή του κατά παρέκκλιση του καταστατικού της ΠΟΑΣΥ; Το σχέδιο «Πινοσετ» που όπως αναφέρουν στο έγγραφό τους ανακοίνωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη;

Η ίδρυση παιδικών σταθμών στη ΓΑΔΑ αλλά και σε όλη τη χώρα; Ζήτημα για το οποίο η Ομοσπονδία μας έχει γνωστές θέσεις και παρεμβάσεις ή τέλος, η ενημέρωση για το έργο των τακτικών ομάδων εργασίας της ΠΟΑΣΥ;

Για μια ακόμη φορά κύριοι της ελάσσονος συνδικαλιστικής παράταξης προσπαθείτε να μεταφέρετε στην Ομοσπονδία την κομματική σας γραμμή, στοχοποιώντας και σπιλώνοντας μάχιμους και αγνούς συνδικαλιστές!! Εσείς που στη συντριπτική σας πλειοψηφία ξεχάσατε την στολή και η επαγγελματική σας καριέρα αρχίζει και τελειώνει στα στενά όρια των κομματικών και πολιτικών γραφείων!!

 Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, την επόμενη φορά, να ζητάτε από το αρμόδιο τμήμα του Κόμματος που τα συμφέροντα εξυπηρετείτε και υπηρετείτε, να σας προετοιμάζουν νωρίτερα τις όποιες «συνδικαλιστικές» σας παρεμβάσεις, ώστε την άλλη φορά να είστε εμπρόθεσμοι…

Θανάσης Νταβούρας

Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Μέλος Ε.Κ.Α.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis