Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:17 | 07/04/2017

Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι και κυρίες συναδέλφισσες, την τελευταία βδομάδα έχει αναδειχθεί σε μείζον ζήτημα αν οι αρχιφύλακες Μη Παραγωγικής Σχολής θα πρέπει να προάγονται στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου στα πόσα χρόνια,τι θα πρέπει να γίνει με εμάς των παραγωγικών σχολών και όλο το γαϊτανάκι που συνεπάγεται για την αστυνομία μας των τεσσάρων ταχυτήτων μια τέτοια ενδεχόμενη εφαρμογή του.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό απλά να πω πως η συγκεκριμένη πρόταση πρώτη φορά κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. Λιότσο στο τελευταίο συνέδριο του Νοεμβρίου 2016 στο Καρπενήσι.

Θέλοντας να εκφράσω προσωπική άποψη δεν νομίζω πως την πλειοψηφία των συναδέλφων την απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Την ίδια στιγμή που οι μισθολογικές προαγωγές εχουν παγώσει για δεύτερη φορά μέσα στα μνημονιακά Χρόνια που διανύουμε,την ίδια ώρα που αποφάσεις του ΣΤΕ δεν εκτελούνται,και το χειρότερο για εμένα όταν κατάπτυστος νόμος αφαιρεί τη σύνταξη στη σύζυγο θανόντος αστυνομικού που βρισκεται κατω των 55 ετών μετα από 3 έτη.

Αγαπητέ κυριε Πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο αυτά θεωρώ πως είναι τα βασικά θέματα που απασχολούν το ένστολο προσωπικό και όχι αν τελικά μετά απο 27 ή 25 Χρόνια υπηρεσίας φυλάς σκοπιά φορώντας το μητρώο σου ή το τρίγωνο του ανθυπαστυνόμου.

Αγαπητέ Γρηγόρη ελπίζω αυτή τη φορά το άρθρο μου να μη το δεις όπως ενδεχομένως κάποιοι κακοπροαίρετοι στο παρουσιάσουν, αλλά δέξου το σαν τους ψιθύρους των αστυνομικών που έχουν τις αγωνίες τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος συμβουλιου μεταθέσεων αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης
Μέλος ΑΣΠΑ

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis