Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 21/08/2015

Το υπουργείο Εσωτερικών της ΠΓΔΜ (στο οποίο υπάγεται η αστυνομία της χώρας) ανακοίνωσε και επίσημα, ότι βάσει της απόφασης της κυβέρνησης της χώρας για κήρυξη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα βόρεια και νότια σύνορα της ΠΓΔΜ, έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της αστυνομίας κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα, ενώ στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να αναπτυχθούν και δυνάμεις του Στρατού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές για την προστασία των κρατικών συνόρων και επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα μόνο σε περιορισμένο αριθμό παράτυπων μεταναστών, από ευάλωτες κατηγορίες, που χρήζουν άμεσης ανάγκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία της ΠΓΔΜ, τις τελευταίες 24 ώρες έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός έκδοσης αδειών τριήμερης παραμονής στη χώρα σε παράτυπους μετανάστες, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όπου εκδιδόταν περίπου 1.300 τέτοιες άδειες, καθημερινά.

Έτσι, από τις 8:00 το πρωί χθες, μέχρι το 8:00 σήμερα το πρωί, εκδόθηκαν συνολικά 181 άδειες τριήμερης παραμονής στη χώρα, σε παράτυπους μετανάστες.

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis