Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:13 | 31/05/2019

Θλίψη επικρατεί από την είδηση πως ένας νέος άνθρωπος, ο νικητής του πρώτου Power of Love1, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Πάνος Ζαρλάς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής! Έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο… δυστυχώς χωρίς κράνος… πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα σόσιαλ μίντια. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά » για τα γενέθλιά του και «υγεία».

Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη και χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι. Μάλιστα παρουσίασαν μαζί κι ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ. Το νέο έφτασε και στην Στέλλα Μιζεράκη η οποία απο τις πρώτες πρωϊνες ώρες είναι σε κατάσταση σοκ, την οποία ενημέρωσε παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΙ!

Ο Πάνος Ζάρλας δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά στην υποδοχή αλλά και ως μπάρμαν. Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του, θα γινόταν 28 χρονών…

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis