Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 02/02/2018

Στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν χθες (01-02-2018), συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, σε ευρύτερες περιοχές τις Λιβαδειάς, με λεία διάφορα κοσμήματα.

[custom:google-ads]

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, από οικία ηλικιωμένου στην περιοχή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα και στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τρεις (3) ημεδαποί για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις και ειδικότερα:

  • (2) στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
  • (1) στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Ημεδαπός στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και οκτώ (8) φυσίγγια.

Ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Τέσσερα (4) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.
  • Αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Τέλος, ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis