Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 18/01/2020

Την περίπτωση θανάτου 70χρονης στα Καλά Νερά η οποία κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού της, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο, εξετάζει η Αστυνομία καθώς πάνω από το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε ο σκύλος της, ένας Αργεντίνικος ντόγκο και η άτυχη γυναίκα έφερε μια δαγκωνιά στον αυχένα της.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την άτυχη γυναίκα είδε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της γείτονας ο οποίος τηλεφώνησε στον άντρα της για να τον ενημερώσει. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε δίπλα στη σορό της άτυχης γυναίκας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πιθανότατα το ζώο το οποίο από τη φύση του προστατεύει την ανθρώπινη συντροφιά του και εκπαιδεύεται για διάσωση ανθρώπινων θυμάτων σε σεισμούς, χιονοστιβάδες κ.λπ., προσπάθησε να ταρακουνήσει την ιδιοκτήτριά του, η οποία δεν ανταποκρινόταν καθώς ήταν ήδη νεκρή και στη συνέχεια να την μετακινήσει, δαγκώνοντάς την στον αυχένα, δίχως και πάλι να τα καταφέρει.

Η Αστυνομία ζήτησε νεκροψία – νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι ο θάνατος δεν επήλθε από ένα δάγκωμα του σκύλου στον αυχένα της.

Άλλωστε, όπως εκτιμούν, αν ο σκύλος είχε επιτεθεί στην 70χρονη για να την …κατασπαράξει εν ζωή, στο σώμα της θα υπήρχαν και άλλες δαγκωνιές, όπως στα άκρα καθώς το θύμα θα προσπαθούσε να αμυνθεί κ.α.

myvolos.net

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis