Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 14/03/2021

Ο Μπεν, ένας σκύλος της αστυνομίας, ήταν ο... κλέφτης των παιδιών που είχαν συγκεντρωθεί σε αστυνομικό τμήμα, στις ΗΠΑ, για φιλανθρωπικό σκοπό όπως καταγράφηκε σε βίντεο.

Τα παιχνίδια που είχαν συγκεντρωθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε αστυνομικό τμήμα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ εξαφανίζονταν καθημερινά και, εν τέλει, ο... κλέφτης ήταν ένας σκύλος της αστυνομίας. Αυτό αποδείχθηκε από βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, με πρωταγωνιστή το golden retriever που έχει το όνομα Μπεν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο σκύλος ενδιαφερόταν για τα παιχνίδια που είχαν συγκεντρωθεί για το ίδρυμα «Santa Foundation» και όταν εκείνοι του έδωσαν ένα παιχνίδι, το τετράποδο το έβαλε εκεί όπου ήταν και τα υπόλοιπα.

Ο Τζέιμς Μιλ, αναπληρωτής επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, είπε στον τοπικό Τύπο:

«Ήταν σε ένα κλειστό δωμάτιο όπου δεν είχαν όλοι πρόσβαση. Την πρώτη φορά που ο Ben είδε τα παιχνίδια, σκέφτηκε ότι ήταν γι' αυτόν».

 

Ο ρόλος του Μπεν στην αστυνομία

Ο Μπεν είναι ένας θεραπευτικός σκύλος, καθώς επισκέπτεται σχολεία και περνά χρόνο με τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Τζέιμς Μιλ σημείωσε:

«Είναι σαν έναν άνθρωπος που ξαφνικά εμφανίζεται σε ένα πάρτι και ο καθένας τον ερωτεύεται. Όταν ο Μπεν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, μοιάζει με τον ήλιο που λάμπει».

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis