Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 14/04/2018

Την τελευταία πράξη του δράματος έχουμε σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας,έδρα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και γενέτειρα του στρατιωτικού και Πρωθυπουργού Νικόλαου Πλαστήρα.

Ο λόγος για το τελευταίο αντίο στο ήρωα Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο που δύο 24ωρα νωρίτερα (Πέμπτη 12/4) έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτήσης με Μιράζ 2000-5 σε θαλάσσιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Σκύρου όπου και επρόκειτο να προσγειωθεί. 

Θυμίζουμε ότι ακολούθησαν ώρες αναζητήσεων από τις ομάδες διάσωσης για να βρεθούν αρχικά τα συντρίμμια του πολεμικού αεροσκάφους ενώ χθες Παρασκευή νωρίς το πρωί εντοπίστηκε η σορός του πιλότου και η οποία μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο 251 Γ.Ν.Α.

Σήμερα Σάββατο η σορός του πιλότου μεταφέρθηκε με C-130 στο αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. στη Λάρισα και εν συνεχεία οδηγήθηκε με πομπή στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μορφοβουνίου όπου θα τεθεί σε προσκήνυμα. Ακολούθως στις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στο κοιμητήριο του Μορφοβουνίου όπου και ήταν η επιθυμία του για την τελευταία του κατοικία. 

Ένα μέλος του αγήματος έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του... ωστόσο του προσφέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου που είναι στο χώρο και τώρα είναι καλά στην υγεία του

Το KarditsaLive.Net σας μεταφέρει ακολούθως εικόνες και Βίντεο από τις τιμές ευγνωμοσύνης που θα αποδοθούν στον ήρωα πιλότο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis