Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 20/03/2016

Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, με καδρόνια, μολότοφ, αμέτρητα σπασμένα αυτοκίνητα και τρεις τραυματίες μεταξύ των οπαδών, ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι χούλιγκανς εισέβαλαν αδιακρίτως ακόμα και στα δωμάτια ψάχνοντας οπαδούς των αντιπάλων. Μπήκαν ακόμα και σε δωμάτιο οπου έμενε αθλήτρια της Λευκάδας, που τρομοκρατήθηκε.

Ευτυχώς, οι αποστολές των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο final four του Κυπέλλου Ελλάδος, διαμένουν σε άλλο ξενοδοχείο του νησιού.

Κανονικά θα διεξαχθούν ο «μικρός τελικός» και ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών (15:00), όπως αποφασίσθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε το πρωί και στην οποία πήραν μέρος εκπρόσωποι του Δήμου Λευκάδας, της ΕΟΚ, αλλά και της Αστυνομίας.

Οι τρεις πλευρές, συμφώνησαν ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής ή ματαίωσης της διοργάνωσης και οι δύο πρώτοι ζήτησαν ισχυροί αστυνόμευση στο νησί μέχρι και την αποχώρηση των αποστολών των τεσσάρων ομάδων.

Ο «μικρός τελικός» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αθηναϊκό αναμένεται να αρχίσει στις 12:00, ενώ ο τελικός που θα γίνει μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αρχίσει στις 15:00.

http://www.ethnos.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis