Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:30 | 08/07/2018

Έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν να εκδηλώνονται στις 16:30 από την δυτική Θεσσαλία και επεκτάθηκαν σε όλη την επαρχία Φαρσάλων, ρίχνοντας πολλά χιλιοστά βροχής σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ifarsala.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία με 5 αυτοκίνητα και 10 άνδρες απεγκλώβισε συνολικά 6 άτομα από τα σπίτια (2 ηλικιωμένους), μεταξύ Βαμβακούς και Ρευματιάς Φαρσάλων, όπου εστιάζεται το πρόβλημα. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
[custom:google-ads]
Στις επιχειρήσεις επίσης συμμετέχουν ο διοικητής Λάρισας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Φαρσάλων , ο επιχειρησιακός αξιωματικός ν. Λάρισας και άνδρες του Α.Τ.  Φαρσάλων.

Από την έντονη βροχόπτωση, προκλήθηκαν προβλήματα από φερτά υλικά κοντά στην διασταύρωση της Ζωοδόχου Πηγής στην ε.ο. Λάρισας – Φαρσάλων, αλλά και κοντά στο Σιτόχωρο.

Στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστική, αστυνομία και εκσκαφικά μηχανήματα ώστε να συνδράμουν στην αποκατάσταση.

Να σημειώσουμε οτι χθες 07/07 χωριά της πρώην Δ.Ε. Πολυδάμαντα χτυπήθηκαν από χαλάζι, με μεγάλες καταστροφές σε παραγωγούς βαμβακιού, Καλαμποκιού και βιομηχανικής ντομάτας, ενώ ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάζουν πολλές καλλιέργειες της επαρχίας.

 

Πηγή: ifarsala.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis