Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:33 | 23/02/2017

Σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, σε λίγα λεπτά, επίκειται έκτακτη συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και Επικεφαλής του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ με την ηγεσία μας στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου η αρμόδια Υπηρεσιακή Επιτροπή Βαθμολογίου να εξετάσει το σοβαρό πρόβλημα της βαθμολογικής εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων.

Στη συναντηση, που θα γίνει σε λίγα λεπτά (19:30 μ.μ. σημερα 23/2/2017) και στην οποία θα περευρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, θα υπάρχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης, η οριστική διευθέτηση της προαγωγής και εξέλιξης των Ανθυπαστυνόμων, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα σύμφωνα και με τις αμετάκλητες και τελεσιδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Εξάλλου, οι διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3686/08 και παρόλο που τροποποιηθήθηκαν το 2012 με το άρθρο 25 του ν. 4058/12 και οι οποίες ορίζουν την εξέλιξη των Ανθυπαστυνόμων, είναι αντισυνταγματικές και εχουν επιφέρει πολλά υπηρεσιακά και οχι μόνο προβλήματα και αδικησαν πολλους συναδέλφους μας.

Η βάση μας θα είναι το μοναδικό κριτήριο προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων σε αξιωματικούς με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Β', να ορίζεται μόνο με τα έτη παραμονής στον συγκεκριμένο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και χωρίς κανένα άλλο κριτήριο.

Συνάδελφοι, το συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικά η Ομοσπονδία μας, η ΠΟΑΣΥ, δίνει αγώνα και προσπαθεί για οτιδήποτε έχει αδικήσει τους συναδέλφους και προσπαθεί καθημερινά να επιλύσει το κάθε ζήτημα, οποιουδήποτε επιπέδου, πάντοτε υπέρ των συμφέροντων και των δικαιωμάτων όλων συναδέλφων. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε εξέλιξη υπάρχει και βέβαια σύντομα θα γνωστοποιηθεί η αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη πρόταση του Αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ-

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis