Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 01/08/2020

Σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι υπέστη χθες Παρασκευή (31/7) ο 38χρονος Καρδιτσιώτης αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε έλεγχο στην πόλη της Καρδίτσας.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης όπως σας ενημερώσαμε και χθες έγινε διακομιδή του άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Τις νυχτερινές ώρες σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και πλέον παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του για να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για την υγεία του.

Σε ότι αφορά τον δράστη όπως τονίστηκε και χθες συνελήφθη και θα οδηγεί αρμοδίως στο Εισαγγελέα ενώ στο όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

Συνελήφθη χθες (31-07-2020) το απόγευμα σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Καρδίτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο σε περιοχή της Καρδίτσας, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, όταν ακινητοποίησε το όχημα και οι αστυνομικοί το προσέγγισαν για έλεγχο, ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα, παρασύροντας και τραυματίζοντας σοβαρά αστυνομικό.

Ακολούθως ενεργώντας συνεχείς ελιγμούς για να αποφύγει τη σύλληψη, κατευθύνθηκε σε περιοχή των Τρικάλων, όπου το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Σε έρευνα στο όχημα βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους (22,7) γραμ., η οποία και κατασχέθηκε όπως και το όχημα.

Ο τραυματισθείς αστυνομικός διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

karditsalive.net

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis