Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 21/03/2019

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στα ερωτήματα που κρύβονται πίσω από την τραγωδία στον Νέο Κόσμο, όπου η 46χρονη μητέρα έριξε την 4χρονη κόρη της στο κενό και ακολούθησε και εκείνη μετά.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτοπτών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. "'Τι κάνετε εκεί με το μωρό;' και το μωρό φώναζε 'θέλω τον μπαμπά μου'." είπε μια γυναίκα. "Το παιδί έλεγε πριν πέσει από πάνω "θέλω τον μπαμπά μου" " αναφέρει μία άλλη, ενώ ένας γείτονας αναφέρει: "Ήταν το πρόσωπό της πολύ ήρεμο και μου έκανε σαν ένα γνέψιμο. Άκουσα τον ήχο που έπεσε, βγήκα έξω και..."

Η γυναίκα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο.

Μία αυτόπτης μάρτυρας συγκλονίζει: "'Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;' Μου λέει: 'Βγάλτε τα γυαλιά δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα', μα εσάς... λέω 'βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα' μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: 'αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;', 'ναι' μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Άρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μην δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: 'σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις' και της λέω... 'πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;' και μου λέει: 'δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ' και πήδηξε και αυτή" λέει με σπασμένη φωνή η γυναίκα.

Στο μεταξύ ο άνδρας φθάνει στη γειτονιά και βλέπει στη μέση του δρόμου τη γυναίκα και το παιδί του σε μια λίμνη αίματος κι άρχισε να ουρλιάζει. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχολογικά προβλήματα. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή οικογενειακή ζωή. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Ποτέ δεν μου είχε εκφράσει κάποιο προβληματισμό, που να με ανησυχήσει. Λίγο πριν γυρίσω στο σπίτι, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό όπως κάθε μέρα. Τίποτα διαφορετικό" τόνισε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι λεπτομέρειες είναι τραγικές. Η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έτσι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. Η μικρούλα έζησε 40 λεπτά περισσότερα από τη μητέρα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τόσο ο σύζυγος της γυναίκας όσο και ο αδερφός της που έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό μόλις ενημερώθηκε το γεγονός. Κόσμος συρρέει στο σημείο και αφήνει λουλούδια και κεριά. Κάποιοι άφησαν λευκά παπουτσάκια για τη μικρούλα Έφη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis