Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 30/05/2018

Μια από τις πλέον σοκαριστικές παραμέτρους της υπόθεσης που εκτυλίχθηκε το βράδυ της 26ης προς 27η Μαΐου, είναι τα όσα η ίδια η παιδοκτόνος μητέρα κατέθεσε στο λεγόμενο «Δικαστήριο» των κατεχομένωνχθες το πρωί, όπου φέρεται να μαχαίρωσε επανειλημμένα τον ανήλικο γιο της στο στήθος, ενώ το άτυχο αγοράκι της κοιμόταν, ενώ κυριευμένη από αμόκ συνέχισε να του καταφέρνει μαχαιριές κρατώντας το εκ παραλλήλου ακινητοποιημένο στο έδαφος, ενώ το παιδάκι είχε πλέον χάσει τις αισθήσεις του από τα απανωτά καρφώματα που είχε δεχθεί.

Η ίδια αυτομαχαιρώθηκε αρχικά επιπόλαια, σε μια προσπάθεια να κάνει κακό στον εαυτό της, ωστόσο, ο 7χρονος γιος της παρέμενε βαρύτατα τραυματισμένος, αλλά όχι νεκρός δίπλα της για όλο το βράδυ. Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε το επόμενο πρωί ότι το παιδάκι της ζούσε, άρπαξε ένα άλλο μαχαίρι, αποτελειώνοντάς το με επιπλέον μαχαιρίες, ενώ πλέον επανέλαβε το ίδιο «τελετουργικό», κάνοντας εκ νέου κακό στον εαυτό της, κόβοντας τους καρπούς της και άλλα μέρη του σώματός της.

Ο θάνατος του παιδιού εκ πρώτης φαίνεται να έχει επέλθει περί τις 22:18 όταν η παιδοκτόνος έστειλε μήνυμα μέσω του WhatsApp σε συνάδελφο «αστυνομικό» του εν διαστάσει συζύγου της. Αυτός πρώτος άκουσε από τα χείλη της ότι είχε κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί, λέγοντάς του ότι υποφέρει. Τότε, ο «αστυνομικός» κατατρομαγμένος και χωρίς να έχει πλήρως πιστέψει τα όσα είχε μόλις ακούσει, ενημέρωσε τον πατέρα του παιδιού και συνάδελφό του, αλλά και την άλλη τραγική φιγούρα τον παππού και πατέρα της 36χρονης παιδοκτόνου. Πρώτος στην σκηνή έφτασε ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού, γονείς της 36χρονης, οι οποίοι αντικρίζοντας το διαμέρισμα μέσα στα αίματα, υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ ο παππούς, ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο, υπέστη καρδιακό επεισόδειο και εξέπνευσε, διευρύνοντας έτι περαιτέρω το μέγεθος της ανείπωτης αυτής οικογενειακής τραγωδίας.

Μια ανάρτηση του εν διαστάσει συζύγου στο Facebook όπλισε το χέρι της μητέρας

Η «Αστυνομία» στα κατεχόμενα συνεχίζει τις έρευνες και λαμβάνει καταθέσεις από τον περίγυρο της οικογένειας, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες Τουρκοκύπριων δημοσιογράφων αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες θα εκδιδόταν το διαζύγιο της μητροκτόνου με τον πατέρα του 7χρονου και μια ανάρτηση στο Facebook του πρώην άντρα της φέρεται να την εξαγρίωσε, ωθώντας την σε αυτή την απονενοημένη πράξη.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 36χρονης Τουρκοκύπριας, Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί, η οποία ομολόγησε με ψυχραιμία το έγκλημά της στις «αστυνομικές αρχές» των κατεχομένων, ανέφερε πως θέλησε να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος διεκδικούσε την κηδεμονία του παιδιού και σκοπός της ήταν να σκοτωθεί κι η ίδια μετά την φρίκη που διέπραξε.

Η 36χρονη μετά το έγκλημα ομολόγησε την πράξη της, στέλνοντας μήνυμα από το What’s App στον συνάδελφο του συζύγου της στο οποίο έγραφε: «Σκότωσα τον Ερκάν, είμαι κακιά». Η 36χρονη, σύμφωνα με τον τ/κ τύπο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα το βράδυ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο αλλά και περιποίηση των τραυμάτων της, ενώ ενδεικτικά οι εφημερίδες έχουν εστιάσει και στο μώλωπα που φέρει στο ένα της μάτι, προφανώς από χτύπημα αστυνομικού κατά την σύλληψη ή την ανάκριση της παιδοκτόνου, η οποία όμως εμφανίστηκε ενώπιον «δικαστηρίου» εξαιρετικά ψύχραιμη.

Εξάλλου, χθες το άτυχο 7χρονο αγοράκι και ο παππούς του κηδεύτηκαν σε ξεχωριστές κηδείες. Ο 7χρονος Ερτζιάν Καγιά Κουντουρατζί κηδεύτηκε στο Τρίκωμο απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας του, Ερτζιάν, και διαμένει η οικογένεια του πατέρα του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis