Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:05 | 07/08/2015

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 39χρονος, Αλέξανδρος - Θωμάς Ζέρμας, κάτοικος Αθηνών, ύστερα από φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (06-08-2015) με την μηχανή του, στον δρόμο Πλατάνας - Στομίου, στη Κύμη - Η εικόνα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα!

Ήταν στις 17:00 το απόγευμα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή του 39χρονου, εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε κυριολεκτικά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Κύμη: Σοκαριστικό τροχαίο στη Πλατάνα με ένα νεκρό! Θρήνος για τον 39χρονο Θωμά! Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία που κόβει την ανάσα!

Αμέσως οι διερχόμενοι οδηγοί που βρίσκοταν στο σημείο, προσέτρεξαν για βοήθεια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άτυχο μοτοσυκλετιστή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κύμης, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Νεκρός είναι 0 39χρονος, Αλέξανδρος - Θωμάς Ζέρμας, ο οποίος παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στο τόπο καταγωγής του,στη Πλατάνα Κύμης, ενώ διέμενε μόνιμα στην Αθήνα.

Η 66χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης και σήμερα (07-08-2015) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

http://www.eviazoom.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis