Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 25/01/2021

Για ένα «αλλιώτικο είδος κακού» έκαναν λόγο οι Αρχές της Ιντιανάπολις στις ΗΠΑ, μιλώντας για τη μαζική δολοφονία πέντε ανθρώπων την Κυριακή μέσα σε ένα σπίτι. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και μια έγκυος γυναίκα.

Η κλήση στην αστυνομία για το σοκαριστικό περιστατικό έγινε από ένα άτομο που την καλούσε να ερευνήσει αναφορές για πυροβολισμούς. Η έρευνα οδήγησε στην αστυνομία σε ένα σπίτι, όπου βρήκε τους πέντε νεκρούς.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε γίνει κάποια σύλληψη για την υπόθεση.

Νεκροί είναι οι Kezzie Childs, 42, Raymond Childs, 42, Elijah Childs, 18, Rita Childs, 13, και Kiara Hawkins, 19. Το αγέννητο παιδί της Hawkins είναι επίσης νεκρό.

Η Hawkins μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά και η ίδια και το αγέννητο παιδί της έχασαν τη ζωή τους παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν, όπως μεταδίδει το ABC News.

Ένας έφηβος που εντόπισε η αστυνομία πρώτο και τραυματισμένο από σφαίρες κοντά στο σπίτι της οικογένειας αναμένεται να επιβιώσει. Πιστεύεται ότι τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατο των υπόλοιπων πέντε.

Η αστυνομία κάνει λόγο για στοχευμένη επίθεση που έγινε από έναν ή περισσότερους δράστες.

«Αυτό που είδαμε σήμερα είναι ένα αλλιώτικο είδος κακού. Αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αποτελεί μαζική δολοφονία», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράνταλ Τέιλορ.

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis