Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:28 | 16/10/2015

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 20χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα της μανίας και των άρρωστων ορέξεων τριών αντρών οι οποίοι της έστησαν καρτέρι, τη βίασαν και ακολούθως τη λιθοβόλησαν για να την εκφοβίσουν.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ασπρόπυργου με την 20χρονη να είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι δράστες την ακινητοποίησαν, τη βίασαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη λιθοβολούν με μανία, προκειμένου να μην μπορέσει να βρει τη δύναμη να μιλήσει για όλα όσα υπέστη.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη, σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να πάει σπίτι της όπου στην προσπάθειά της με νεύματα να εξηγήσει με νεύματα στους γονείς της τι είχε συμβεί, έχασε τις αισθήσεις της.

Οι γονείς τρομοκρατημένοι την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε υποστεί το άτυχο κορίτσι.

Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας αποκάλυψε στην Espresso ότι αφού βίασαν και λιθοβόλησαν την κόρη του στη συνέχεια γάζωσαν με σφαίρες το σπίτι της οικογένειας για να τους εκφοβίσουν.

Όπως είπε: «Στις 02:00 πέρασε ένα αυτοκίνητο και παράτησε το παιδί μας έξω από το σπίτι. Ώσπου να βγούμε είχαν βγει και οι τρεις με όπλα και άρχισαν να πυροβολούν και να απειλούν πως θα μας σκοτώσουν αν κινηθούμε νομικά εναντίον τους».

Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες ηλικίας από 25 έως 30 ετών έχουν συλληφθεί.

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis