Σοκ: Παιδόφιλος ζητούσε στοματικό έρωτα από τον ανήλικο

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Σοκ: Παιδόφιλος ζητούσε στοματικό έρωτα από τον ανήλικο

Σοκάρουν συνεχώς οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τις αποτρόπαιες πράξεις του 83χρονου σε βάρος 12χρονου, ο οποίος πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή.

Στον 83χρονο έχουν ήδη απαγγελθεί οι κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη. Ο κατηγορούμενος έχει πάρει προθεσμία και θα απολογηθεί στον Ανακριτή Καλαμάτας την Πέμπτη το μεσημέρι. Κατηγορείται, μάλιστα, ότι ασελγούσε επί του ανήλικου τους τελευταίους μήνες.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει παραδεχθεί τα όσα κατηγορείται, ενώ ο ανήλικος αποκάλυψε ότι μία φορά ο 83χρονος τον οδήγησε και στο σπίτι του, όπου και εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις, βάζοντας τον να του κάνει στοματικό έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μπαρ στην παραλιακή που μετατράπηκε σε "εμπόλεμη" ζώνη!

Φρίκη και αποτροπιασμός

Ο 83χρονος γνώριζε καλά και τη μητέρα του ανήλικου, μιας και μένουν στην ίδια γειτονιά και προφανώς επεδίωκε να έχει επαφές με το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός αποκάλυψε από την αρχή στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί όχι μόνο εκείνην την ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, αλλά και την προηγούμενη, καθώς συναντούσε συνεχώς τον ηλικιωμένο, ο οποίος πήγαινε και στην παιδική χαρά που σύχναζε το παιδί.
Ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να έχει από κοντά το παιδί, λέγοντάς του ότι είναι φίλος και δεν πρέπει να τον φοβάται, ενώ ο 12χρονος αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος του ζητούσε να πάνε απέναντι από την παιδική χαρά, σε αύλειο χώρο παλαιού καταστήματος, όπου υπάρχει πυκνή φυλλωσιά και δέντρα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ξάπλωνε κάτω από τα δέντρα και έβαζε το παιδί να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα και να του κάνει στοματικό έρωτα.

Παραδέχεται

Την επίμαχη ημέρα, ο ανήλικος φαίνεται να έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα άρρωστα έκανε ή προσπάθησε να κάνει ο 83χρονος, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση του παιδιού. Κάποιος νεαρός, όμως, αντιλήφθηκε τα όσα φρικτά συνέβαιναν και επενέβη βρίζοντας τον ηλικιωμένο. Κι όλα αυτά συνέβαιναν σ’ ένα κεντρικό σημείο της περιοχής, ελάχιστα εκατοστά από την οδό Λακωνικής, νωρίς το απόγευμα.
Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα, έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον  83χρονο να απομακρύνεται, κρατώντας τον ανήλικο από το χέρι.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι προέβη  σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού, παραδέχθηκε δε ότι τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε.

Το παιδί εξετάσθηκε άμεσα από παιδοψυχιάτρους και γιατρούς, ενώ τα ρούχα του στάλθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να εξετασθούν.

Το συμβάν έχει προκαλέσει φρίκη όχι μόνο στην περιοχή των Γιαννιτσανίκων, αλλά σε όλη τη Μεσσηνία και όχι μόνο, είναι δε ακατανόητο το πως ένας άνθρωπος στη δύση της ζωής του μπορεί να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις, σε βάρος ενός παιδιού.

Πηγή: tharrosnews.gr,  flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημέρωση για το «πόθεν έσχες» - Έως πότε πρέπει να κατατεθεί