Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:11 | 04/04/2016

Σοκ αναμένεται να προκαλέσει μέσα στην Αστυνομία η αποκάλυψη πως πιάστηκαν πριν από λίγο 4 ειδικοί φρουροί και ένας ιδιώτης, οι οποίοι μετέφεραν από Κρήτη και προμήθευαν κακοποιούς στη  Αθήνα με πιστόλια clock και άλλα συγχρονα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η επιχείρηση στήθηκε από κλιμάκιο των αδιάφθορων που ταξίδεψαν στην Κρήτη και κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, παρακολουθώντας τρεις ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέφεραν σάκο με περίπου 10 όπλα.

Την ώρα της αποβίβασης έγινε η επιχείριση και όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, οι ειδικοί φρουροί προσπάθησαν να "μεταβιβάσουν" το σάκο με τα όπλα στον αδελφό του ενός. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ειδικού φρουρού στην Κρήτη που ήταν και ο βασικός κρίκος στην αλυσίδα του ένστολου δικτύου λαθρεμπορίας όπλων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και αναβολικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αξιωματικών της ΔΕΥ, τα όπλα όπως και άγνωστος αρθμός ακόμα όπλων στο παρελθόν, θα καέληγαν σε μέλη οργανωμένων συμμοριών συμμοριών της Αττικής.

 

 

www.bloko.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis