Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:09 | 14/05/2015
Ανάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας.

Ένας άγνωστος καλοντυμένος κύριος εμφανίστηκε και προσπάθησε να προσεγγίσει μικρό παιδί.

Η μητέρα κατάφερε και συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκίνητου, του υπόπτου που πλησίασε τα παιδιά, τα οποία και έδωσε στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση. 

Όπως ανέφερε στο lamiareport.gr: «Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι όπου τα μικρά παιδιά έπαιζαν στην αυλή. Κατέβηκε ένας καλοντυμένος κύριος , μεσήλικας, και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο μεγαλύτερο παιδί (ηλικίας νηπιαγωγείου). Του έλεγε ότι είχε κερδίσει κάποια βιβλία σε διαγωνισμό και έκανε ερωτήσεις προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού. Όταν τον αντιλήφθηκα και άρχισα να τον ρωτάω που βρήκε τα στοιχεία μας και γιατί κάνει τέτοιες ερωτήσεις, ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί (και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό - στο Ζάππειο και καλά - και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο) κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο.

Ο άγνωστος βιάστηκε να αποχωρήσει και ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω τον αριθμό του αυτοκινήτου, τον οποίο έδωσα στην αστυνομία».
 
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis