Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 11/08/2017

Αυξάνεται ο αριθμός των μελών του καταλόγου της φρίκης, των “ανθρώπων” δηλαδή που ασελγούν σε μικρά παιδιά.

Τελευταίο κρούσμα στην Κερατέα, όπου ένας 78χρονος συνελήφθη από στελέχη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της αποπλάνησης παιδιού.

[custom:google-ads]

Θύμα του 78χρονου Έλληνα, αλλά μόνιμου κατοίκου Ιταλίας, το 8χρονο αγόρι της οικογένειας στην Κερατέα, που μάλιστα τον φιλοξενούσε (τον δράστη) για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, το 78χρονο κτήνος προχώρησε σε πεολειχία στον ανήλικο και ζήτησε από το παιδί να του κάνει το ίδιο ενώ προχώρησε και σε παρά φύση ασέλγεια δίνοντάς του είκοσι ευρώ!

Το παιδί μέσα στην αθωότητά του ανέφερε τα περιστατικά στους γονείς του οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και τελικά ο φιλοξενούμενος – τέρας συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, ενώ ο 8χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος της σωματικής κακοποίησης που υπέστη χωρίς βέβαια να είναι κανείς, τώρα, σε θέση να εκτιμήσει και το μέγεθος της ψυχικής κακοποίησης που είναι δυνατόν να σημαδέψει ακόμη και ολόκληρη τη ζωή του.

notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis