Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 20/10/2015

Τέλος δεν έχουν οι επιθέσεις επιτήδειων σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί, με τους κατοίκους της Πάτρας να ζητούν περεταίρω αστυνομική περιφρούρηση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις νότιες συνοικίες, στα Προσφυγικά και στα Ζαρουχλέικα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που πλέον επικρατεί, η επίθεση που δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα οδηγός, στην περιοχή των Προσφυγικών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εφέσσου και Σμύρνης.

Τρεις άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, άνοιξαν σαν κύριοι την πόρτα του συνοδηγού, «άρπαξαν» την τσάντα του οδηγού και τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά.

Ο οδηγός σοκαρισμένος κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό των δραστών.

ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Οι καταγγελίες κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής στο Patratimes.gr είναι δεκάδες, αφού εκεί, ως επι το πλείστον ομάδες ρομά, προβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε παραβατικές συμπεριφορές.

«Θα βάλουμε σίδερα ακόμη και στα παράθυρα των σπιτιών μας. Δεν μπορούμε ούτε μέσα στα σπίτια μας να νιώσουμε ασφάλεια», τονίζει κάτοικος των Προσφυγικών.

«Όταν βραδιάζει δεν κυκλοφορεί κανένας μας έξω», προσθέτει.

"ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΗ" Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΛ.ΑΣ.

Από την άλλη βέβαια πως κάποιος μπορεί να έχει απαιτήσεις από μία «τεμαχισμένη» σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή αστυνομία, για ενδυνάμωση της περιφρούρησης των περιοχών της Αχαϊκής πρωτεύουσας;

 

http://www.patrastimes.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis