Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:07 | 09/01/2018

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος υπήκοος Αλγερίας, διότι την ίδια ημέρα τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς του,  διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 262 ευρώ.

[custom:google-ads]


Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εξακριβώθηκε ότι οι ίδιοι δράστες είχαν πραγματοποιήσει ακόμη μια διάρρηξη σε λογιστικό γραφείο στην Πάτρα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος Έλληνας, διότι αφαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή που ανέμενε σε στάση αστικού λεωφορείου δύο τσάντες, με προσωπικά της αντικείμενα και ενδύματα, συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων, δυο παντελόνια αξίας 26 ευρώ. Η πράξη του έγινε αντιληπτή και ακινητοποιήθηκε από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Πηγή: thebest.gr, patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis