Σούζαν Ιτον: Η οικογένεια της βιολόγου συγκέντρωσε χρήματα και τα δίνει σε όσους μετείχαν στις έρευνες

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
Σούζαν Ιτον: Η οικογένεια της βιολόγου συγκέντρωσε χρήματα και τα δίνει σε όσους μετείχαν στις έρευνες

Το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας οδήγησε στην απόφαση να δωρηθεί μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν κατά τις ημέρες αναζήτησης της βιολόγου, στις ομάδες που συνέδραμαν στις έρευνες.

Ήταν ένας άνθρωπος που, όπως ομολογούν όσοι την γνώρισαν, άγγιζε με μοναδικό τρόπο τις ζωές των άλλων. Η Suzanne Eaton, μια γυναίκα που περιγράφεται ως αισιόδοξη, χαμογελαστή, με διαρκή πάθος να μαθαίνει νέα πράγματα, αφιερωμένη στην Επιστήμη της αλλά και την οικογένειά της, προσφέρει ακόμη και μετά το θάνατό της.

Η οικογένειά της, μέσα στο πένθος για το χαμό της 60χρονης βιολόγου, βρίσκει τη δύναμη να σταθεί και να βοηθήσει το όνομα της Suzanne να συνδεθεί για άλλη μια φορά με μια θετική ενέργεια. Όπως αποφασίστηκε από τα μέλη της οικογένειας της άτυχης 60χρονης, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο διαδικτυακού εράνου για τη συνδρομή στις έρευνες που διεξάγονταν πριν την τραγική "αυλαία", θα διατεθούν για την ενίσχυση των ομάδων που συνέδραμαν στις έρευνες, στην Κρήτη.

Με ανάρτηση στις σελίδες με αντικείμενο την αναζήτηση της Suzanne Eaton, η οικογένεια ευχαριστεί όσους δώρισαν χρήματα και ανακοινώνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έχει συγκεντρωθεί - και το οποίο έφτασε το ποσό των 36.539 € μέσω 529 δωρεών - θα προσφερθεί στις δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες, ενώ κάποιο ποσό θα διατεθεί για το κόστος επαναπατρισμού της σορού της Αμερικανίδας, στη Γερμανία για την κηδεία.

Πηγή: cretalive.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φωτιά σε πιλοτή στα Πετράλωνα – Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα