Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 21/10/2020

Επίσκεψη του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον τραυματισμένο αστυνομικό της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ»

Τον τραυματία αστυνομικό της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» που νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης.

 Ο άτυχος αστυνομικός καθώς και τρεις ακόμη συνάδερφοι του τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια καταδίωξης των δραστών της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας.

 Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε:

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς της ομάδας "ΔΙ.ΑΣ" που τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους. Τιμούμε τους Έλληνες αστυνομικούς που διακινδυνεύουν καθημερινά την υγεία και την ίδια τους τη ζωή για να προστατεύουν την ελληνική κοινωνία δίνοντας τη μάχη της ασφάλειας του πολίτη, βασικό στοιχείο μιας δημοκρατικής χώρας.

Δυστυχώς, αυτό το βασικό ρόλο και σκοπό της ελληνικής Αστυνομίας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών αστυνομικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον ακυρώνει.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί κατά την καταδίωξη εγκληματιών είναι η Αστυνομία που αγαπά η ελληνική κοινωνία και βρίσκεται στον αντίποδα της πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της Αστυνομίας υπηρέτησης του δόγματος "τρόμος και πάταξη", της Αστυνομίας που χρησιμοποιείται για να τρομοκρατεί 14χρονους μαθητές, τη νεολαία και την ελληνική κοινωνία.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των αστυνομικών που στη συντριπτική τους πλειοψηφία υπηρετούν την Δημοκρατία, με ευσυνειδησία στο καθήκον τους και δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να συνεχίσει να στρέφει την Αστυνομία ενάντια στους πολίτες μέσα από τη δράση λίγων ακραίων στοιχείων εντός του Σώματος».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis