Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 26/11/2015

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων οχημάτων, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος 71χρονου και μία περίπτωση εκβίασης, στο Λουτράκι Κορινθίας, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, στο Λουτράκι, τρεις Έλληνες, δύο 18χρονοι και μία ανήλικη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και εκβίαση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 22χρονο Έλληνα, που κατηγορείται για κλοπή.

diky1

Ειδικότερα, οι δύο 18χρονοι και η ανήλικη, προχθές το απόγευμα, στο Λουτράκι, αφαίρεσαν χρήματα, με εκβιαστικό τρόπο, από 71χρονο. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τους δράστες λίγο αργότερα και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη εξακριβώθηκε ότι δύο 18χρονοι και ο 22χρονος, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από 27 Οκτωβρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου, στο Λουτράκι, είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές δίκυκλων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

diky2

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 22χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν η μία από τις μοτοσυκλέτες που είχαν αφαιρέσει, καθώς και επτά δίκυκλα οχήματα και εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis