Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:39 | 12/06/2016

Επιτόπια αυτοψία στο σημείο όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο εκδότης της εφημερίδας, "Ακρόπολη", Παναγιώτης Μαυρίκος, πραγματοποιούν εμπειρογνώμονες, τους οποίους έχει προσλάβει η οικογένεια του δημοσιογράφου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι κάμερες της Αττικής Οδού έχουν καταγράψει διαρροή καυσίμων από το όχημα.

Όλα ανοιχτά!

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά στο όχημα. Τα έως τωρα στοιχεία δείχνουν πως το σενάριο του δυστυχήματος είναι το πιο πιθανό.


Οι εμπειρογνώμονες πρόκειται να αναζητήσουν ίχνη καυσίμου κατά μήκος της ασφάλτου. Παράλληλα, θα εξετάσουν γιατί το πολυτελές όχημα έπιασε τοσο γρήγορα φωτιά.Όπως είχε εξηγήσει τις τελευταίες μέρες ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας δεν μπόρεσαν να ειναι παρόντες στην αυτοψία που διεξήγαγε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετράνε τις αποστάσεις και συλλέγουν στοιχεία

Οι πραγματογνώμονες πυ βρίσκονται στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος, φαίνονται να μετρούν τις αποστάσεις, να τραβούν φωτογραφίες και συλλέγουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορούν να βρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis