Σπιθαμή προς σπιθαμή "χτενίζουν" το σημείο που βρήκε φριχτό θάνατο ο εκδότης - Καρέ - καρέ η πραγματογνωμοσύνη

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ
Σπιθαμή προς σπιθαμή "χτενίζουν" το σημείο που βρήκε φριχτό θάνατο ο εκδότης - Καρέ - καρέ η πραγματογνωμοσύνη
- Στο σημείο της τραγωδίας στην Αττική Οδό οι πραγματογνώμονες της οικογένειας του Αλέξη Κούγια
- Αύριο οι θα συμμετέχουν και στην εξέταση του καμμένου αυτοκινήτου
- Οι ενέργειες αυτές έρχονται μετά την μήνυση που υπέβαλε ο συνήγορος της οικογένειας
 

Επιτόπια αυτοψία στο σημείο όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο εκδότης της εφημερίδας, "Ακρόπολη", Παναγιώτης Μαυρίκος, πραγματοποιούν εμπειρογνώμονες, τους οποίους έχει προσλάβει η οικογένεια του δημοσιογράφου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι κάμερες της Αττικής Οδού έχουν καταγράψει διαρροή καυσίμων από το όχημα.

Όλα ανοιχτά!

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά στο όχημα. Τα έως τωρα στοιχεία δείχνουν πως το σενάριο του δυστυχήματος είναι το πιο πιθανό.


Οι εμπειρογνώμονες πρόκειται να αναζητήσουν ίχνη καυσίμου κατά μήκος της ασφάλτου. Παράλληλα, θα εξετάσουν γιατί το πολυτελές όχημα έπιασε τοσο γρήγορα φωτιά.Όπως είχε εξηγήσει τις τελευταίες μέρες ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας δεν μπόρεσαν να ειναι παρόντες στην αυτοψία που διεξήγαγε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετράνε τις αποστάσεις και συλλέγουν στοιχεία

Οι πραγματογνώμονες πυ βρίσκονται στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος, φαίνονται να μετρούν τις αποστάσεις, να τραβούν φωτογραφίες και συλλέγουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορούν να βρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr