Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:36 | 17/01/2017

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Δικηγόροι και βετεράνοι του μπάσκετ διοργάνωσαν το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από το οποίο συγκεντρώθηκαν χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν τρόφιμα.

Οικογένεια ένστολου θα ενισχυθεί με 2.000 ευρώ.   

Στα συσσίτια της εκκλησίας και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου «παίχτηκε» χθες το τελευταίο ημίχρονο της πρωτοβουλίας που έλαβαν οι Αστυνομικοί της Ακαρνανίας με τους Πυροσβέστες και τους Δικηγόρους του Αγρινίου και βετεράνους του μπάσκετ για την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικού Τουρνουά, το οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Χθες παραδόθηκαν στις δύο αυτές κοινωνικές δομές, τρόφιμα αξίας περίπου 7.000 ευρώ τα οποία θα δώσουν ανάσα στους ωφελούμενους των εν λόγω δομών.

Εκ μέρους της Αστυνομίας και των συμμετεχόντων ομάδων στο τουρνουά ο  Δημοσθένης Ταμπακέλης τόνισε πως: «Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του 1ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ με την παράδοση των τροφίμων στα συσσίτια της Αγίας Ευαγγελίστριας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν τρόφιμα, για τις ανάγκες των δύο αυτών δομών, η αξία των οποίων (όσων αγοράστηκαν και όσων συνεισέφεραν επιχειρήσεις του Αγρινίου) είναι σχεδόν 7.000 ευρώ, ενώ ακόμη 2.000 ευρώ προορίζονται για την ενίσχυση της οικογένειας συναδέλφου μας. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τους παλαιμάχους του μπάσκετ που συμμετείχαν με τις ομάδες τους στο τουρνουά, καθώς επίσης και όλες τις εταιρείες και τις τοπικές επιχειρήσεις που συνεισέφεραν, όπως και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου που έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου την διοργάνωση».

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης επισήμανε: «ευχαριστούμε πάρα πολύ την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου που έκαναν πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκαν στο τουρνουά των Χριστουγέννων. Έφεραν αρκετά πράγματα, τόσο σε πρώτη ύλη, όσο και σε κάρτες από καταστήματα που θα μπορούμε να προμηθευόμαστε κρέατα και τυριά για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας, όπως επίσης ευχαριστούμε και τους πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια αυτή».

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

1 trofima-astynomia-pirosvestiki

2 trofima-astynomia-pirosvestiki

3 trofima-astynomia-pirosvestiki

4 trofima-atynomia-pirosvestiki

Διαβάστε περισσότερα στο sinidisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis