Σπουδαίες εμφανίσεις για τους Δόκιμους Υπαστυνόμους στους αγώνες στίβου των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ
Σπουδαίες εμφανίσεις για τους Δόκιμους Υπαστυνόμους στους αγώνες στίβου των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Την 01-02/04/2018 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου των σχολών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας στη σχολή Ικάρων στο Τατόι υπό την αιγίδα του Ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Δόκιμοι Υπαστυνομοι της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβαν τίς ακόλουθες θέσεις:

1. Χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία (Δόκιμος Υπαστυνομος Κατσούρας Γ.) και στη σκυταλοδρομία 4*100 (Δόκιμοι Υπαστυνομοι Πανης Γ., Χρηστίδης Σ., Δημογλου Αν. , Δημόπουλος Θ.)

2. Αργυρό μετάλλιο στη σφαιροβολία (Δόκιμος Υπαστυνομος Κουτσοδημος Σπ.)

3. Χάλκινο μετάλλιο στο δρόμο των 800μ. (Δόκιμος Υπαστυνομος Κορλιες Δ.) Επίσης καλές θέσεις κατέλαβαν και οι υπόλοιποι Δόκιμοι Υπαστυνομοι της σχολής αντάξιες των προσδοκιών τους.

Η ομάδα της ΣΑΕΑ κατέλαβε την 4η θέση στην ομαδική κατάταξη

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος , η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Ταξίαρχος ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΥ Αθανασία και ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Τζουβάνας Ιωάννης.