Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:49 | 04/12/2016

Ειδικός Φρουρός σε κατάσταση μεγάλης μέθης, έβγαλε πιστόλι για να αναγκάσει δύο αλλοδαπούς σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών να τον ακολουθήσουν!

Ο 26χρονος ένστολος, εκτός υπηρεσίας διασκέδαζε σε μπαρ στην Πλ. Κεραμεικού. Λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο αστυνομικός είδε τους δύο μελαψούς νεαρούς από τη Λιβύη και διαπληκτίστηκε μαζί τους. Ο ένας ήταν σπουδαστής της Σχολής Ικάρων και ο άλλος στη Σχολή Ευελπίδων στο πλαίσιο διμερών συνθηκών στρατιωτικής συνεργασίας με τρίτες χώρες. Ο αστυνομικός έχοντας εμφανώς καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, απαίτησε να τον ακολουθήσει ο ένας από τους αλλοδαπούς σπουδαστές. Όταν αυτός αρνήθηκε, ο ειδικός φρουρός έβγαλε πιστόλι και τον εξανάγκασε να τον ακολουθήσει. Λίγο αργότερα, οι δύο νηφάλιοι και εκπαιδευμένοι αλλοδαποί σπουδαστές των ελληνικών στρατιωτικών σχολών ακινητοποίησαν τον 26χρονο, τον αφόπλισαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis