Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 23/04/2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τα αστραπιαία αντανακλαστικά της Γαλλικής πολιτείας με την απόφαση της Εισαγγελίας των Παρισίων να διατάξει άμεση έρευνα για τα απαράδεκτα συνθήματα που ειπώθηκαν από ομάδες διαδηλωτών στη γαλλική πρωτεύουσα, σε μια δύσκολη περίοδο για τους Γάλλους συναδέλφους μας και ειδικότερα όταν οι διαδηλωτές καλούσαν τους αστυνομικούς με το σύνθημα «Αυτοκτονήστε- αυτοκτονήστε», ενώ γνώριζαν ότι μόλις ένα 24ωρο πριν, είχαν τιμηθεί σε όλη τη χώρα οι 28 συνολικά αστυνομικοί που έχουν αυτοκτονήσει από την αρχή του έτους!

[custom:google-ads]

Η στάση ευθύνης που επιδείχθηκε από μια ευρωπαϊκή χώρα επιβάλλεται να αποτελέσει παράδειγμα και να αφυπνίσει επιτέλους την ελληνική κυβέρνηση η οποία παρακολουθεί από τη θέση του θεατή τις καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των Ελλήνων αστυνομικών και να αναλάβει τις οφειλόμενες εκ μέρους της πρωτοβουλίες για την προστασία του θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Έλληνα Αστυνομικού, που μάχεται καθημερινά σε πολεμικές συνθήκες προκειμένου να υπερασπιστεί το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη.

Είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης να θωρακίζει τον αστυνομικό κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Αν δεν μπορεί ή δεν προτίθεται να το πράξει, ας βγει να το καταμαρτυρήσει. Από λόγια χορτάσαμε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis