Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 17/03/2017

Σχεδόν τίποτα δεν απέμεινε από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι τρεις επικίνδυνοι δράστες της απαγωγής ενός 41χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στα Πατήσια.

Ενα από αυτά, ένα πολυτελές τζιπ, ανήκει στο ίδιο το θύμα, το οποίο, αφού οι δράστες δεν βρήκαν τίποτα στο σπίτι του, αναγκάστηκε έπειτα από απειλές ότι θα τον κάψουν ζωντανό, να τους οδηγήσει στην επιχείρησή του στον Άλιμο. Μόλις έφτασαν στην επιχείρησή όπου βρίσκονταν ο φύλακας και μια υπάλληλος, οι ληστές ανάγκασαν τον 41χρονο να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ' όπου πήραν 120.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία, μαζί με τον φύλακα και την υπάλληλο, να μπουν στο αυτοκίνητό του, ενώ κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδρομή τούς ακολουθούσε και ένα άλλο όχημα. Σε κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα, στη Ριζούπολη, και εξαφανίστηκαν.

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που "χτυπάει" χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφίες: Eurokinissi /Στέλιος Μίσινας


www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis