Στέλιος Διονυσίου: «Ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος μετά το αυτόφωρο»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Στέλιος Διονυσίου: «Ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος μετά το αυτόφωρο»

Ο Στέλιος Διονυσίου στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστή τον ίδιο κι έναν αστυνομικό.

«Σέβομαι πραγματικά την Ελληνική Αστυνομία και τιμώ τους νόμους. Έχω τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε χορούς της Αστυνομίας. Εκείνη την ημέρα ένιωσα έντονη δύσπνοια. Με έπιασε κρίση πανικού και δεν σταμάτησα στον δρόμο προς το νοσοκομείο στην κορδέλα που είχε τοποθετήσει η αστυνομία», είπε αρχικά στο περιοδικό People ο τραγουδιστής και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Δεν παρέσυρα κανέναν αστυνομικό. Ζητώ συγγνώμη επειδή υπήρξα οξύθυμος, αλλά δεν παρέσυρα ποτέ κανέναν αστυνομικό. Ειπώθηκαν λόγια από την άλλη πλευρά που με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κινήθηκα απειλητικά».

Στη συνέχεια ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο αυτόφωρο. «Ακόμη και σήμερα είμαι στεναχωρημένος. Ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος μετά το αυτόφωρο και τη διαδικασία με τα αποτυπώματα και τις φωτογραφίες. Ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια πράγματα. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ήταν μία κακιά στιγμή», εξομολογήθηκε.

 patrastimes.gr