Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:58 | 30/06/2019

Η Υποψήφια βουλευτής ΠΕ Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΕΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Στέλλα Θεοχάρη επισκέφθηκε την Παρασκευή 28/06/2019 το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Δντη Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Σιόρεντα, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό της αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Η κα Θεοχάρη δήλωσε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αστυνομικών ως τέκνο αστυνομικού και πως η σημερινή κυβέρνηση αποκατέστησε μια αδικία η οποία έπληξε το σύνολο των ενστόλων και ειδικά τους αστυνομικούς. Δήλωσε επίσης πως κύριο μέλημα της θα είναι να συμβάλει με κάθε τρόπο στην διευθέτηση και λύση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αστυνομικών, σε περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής.  

Το απόγευμα της ίδια μέρας περιόδευσε σε χωριά του δήμου Σερβίων, Λιβαδερό, Μεταξά, Πολύραχο, Τριγωνικό, Κρανίδια, Λάβα, Καστανιά, Πλατανόρευμα, συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής και ειδικότερα με τους νέους. Το βράδυ συμμετείχε με τους υπόλοιπους υποψηφίους βουλευτές στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Βελβεντό.      

 kozan.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis