Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 28/07/2020

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έδωσε πριν λίγο ο Στέφανος Χίος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Λόγω της κατάστασής του αυτή ήταν μία πρώτη επικοινωνία με τις Αρχές, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία για απειλές που δεχόταν λόγω των ρεπορτάζ που δημοσίευε στην εφημερίδα «Μακελειό», ενώ αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν «να τον κάνουν να σταματήσει δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν», όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

 

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του αργά το βράδυ της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάβετε μέρος στο νέο διαγωνισμό του Policenet.gr και κερδίστε ένα υπέροχο δώρο!

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και με όσα είπε αρχικά το ίδιο το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει στον λαιμό και μία δεύτερη στα πλευρά, αρκετά κοντά στο στήθος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός και φωνές, τις οποίες η γυναίκα άκουσε από το διαμέρισμα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει.

Στο μεσοδιάστημα όμως, ο δράστης πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έφυγε από το σημείο με κάποιον συνεργό του.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis