Σταμάτησε να "χτυπά η καρδιά" του Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΦΕΑΑ
Σταμάτησε να "χτυπά η καρδιά" του Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ

Η σημερινή ιστορική ημέρα στιγματίζει ως αποφράδα,  την Αστυνομία και την κοινωνία , αφού από τις  06:00 τα ξημερώματα σταμάτησε να "χτυπά η καρδιά" του  Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ . Με διαταγή του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχου Κων/νου Κουτσιβίτη  που ουσιαστικά  υλοποιεί αποφάσεις και κατευθύνσεις του Αρχηγείου, έπεσε ΜΑΥΡΟ  στο ιστορικό κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ  !

Σήμερα ουσιαστικά έπεσε η αυλαία σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου σε μια διαδικασία υποβάθμισης, υποτίμησης και αποδυνάμωσης του έργου και της αποστολής των γυναικών και των ανδρών της Ομάδας Δ.ΑΣ.

Δυστυχώς η κυρία   Όλγα Γεροβασίλη δεν ανακάλυψε ποτέ σε ποιό υπουργείο ανέλαβε καθήκοντα , επιτρέποντας με τον τρόπο της να "αλωνίζουν " επιχειρησιακά και αστυνομικά ανεπαρκείς  , με αποτέλεσμα την τραγική εικόνα του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την τραγική εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας από πλευράς εγκληματικότητας .

Το  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α παρότι οι αποφάσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας έχουν  στόχο να το "στραγγαλίσουν " συνδικαλιστικά στερώντας του Δημοκρατικά στοιχεία  λειτουργίας , να το φιμώσουν μέσα  από κατά παραγγελίαν Ε.Δ.Ε, θα παραμείνει στο πλευρό των Συναδέλφων του διαβεβαίωνοντάς τους  για δικαίωση και ευόδωση των προσπαθειών τους και προσπαθειών μας .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ