Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 29/07/2016
Το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζει την συμπαράσταση και θλίψη του, στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, της φίλης, της ηρωίδας, συναδέλφου δημοτικής Αστυνομικού, Σταματίνας Νικολάου.
 
Παράλληλα εκφράζουμε την οδύνη και την οργή μας, για την αντιμετώπιση όλων ανεξαιρέτως των ένστολων συναδέλφων από τους αρμόδιους φορείς μιας και παραμερίζονται καθημερινώς τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας, τα οποία θα έπρεπε να έχουν εφαρμογή στην καθημερινή εργασία άπαντων των ενστόλων.
 
Δεν είναι δυνατόν το Κράτος, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, να απαιτούν από τους υφιστάμενούς τους να παλεύουν καθημερινώς για να παρέχουν στον πολίτη το αίσθημα της ασφάλειας που απολαμβάνει η Κοινωνία, όταν οι ίδιοι ζουν, εργάζονται, υπηρετούν, σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Μια ματιά μόνο στον «διαθέσιμο» υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στα οχήματα και σε πόσες άλλες καθημερινές δυσχέρειες αρκούν για του λόγου το αληθές.
 
Όλοι οι αρμόδιοι, αυτή τη φορά, ας παραδειγματιστούν από το θάρρος, το ήθος και την τόλμη της συναδέλφου και ας γίνει η ίδια, αιωνία, όντας το τελευταίο θύμα της ασφάλτου, που θρηνεί η οποιαδήποτε Υπηρεσία.
 
Αιωνία της η μνήμη.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Ο Πρόεδρος
 
 
Λεπίδας Σπυρίδων
 
 
Ο Αναπλ. Γραμματέας
 
 
Δούκας Βασίλειος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς, ένα ακόμα θύμα εν ώρα υπηρεσίας ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis