Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:57 | 04/12/2019

«Αν οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες επιχειρήσουν να πάρουν τη ρεβάνς» από το κράτος και την αστυνομία λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλο «είναι σίγουρο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ επαρκούν για να την αντιμετωπίσουν, σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κληθείς να σχολιάσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το σχέδιο της αστυνομίας για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων λόγω της κομβικής ημερομηνίας της 6ης Δεκεμβρίου (που εκτός από τον θάνατο του Αλέξη σηματοδοτεί φέτος και το τέλος του τελεσιγράφου Χρυσοχοΐδη προς τους καταληψίες των Εξαρχείων) είπε πως θα ακολουθηθεί το επιτυχημένο μοντέλο της επετείου του Πολυτεχνείου με μικρέ παραλλαγές.

[custom:google-ads]

Ο κ. Μπαλάσκας εξήγησε πως θα υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί, αλλά και εκατοντάδες άνθρωποι της ασφάλειας στα στενά να δίνουν πληροφορίες, καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε Ακρόπολη-Λυκαβηττο που θα ενημερώνουν μέσω ασυρμάτων.

Καταλήγοντας ο κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε το περιβάλλον πιο ήρεμο από εκείνο άλλων χρόνων, καθώς έχουν προηγηθεί μια σειρά επιτυχημένων κινήσεων από την πλευρά των δυνάμεων επιβολή της τάξης και του νόμου.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis